eXec.plMAGAZYN UŻYTKOWNIKÓW KOMPUTERÓW AMIGA
MAGAZYN UŻYTKOWNIKÓW KOMPUTERÓW AMIGA

piątek, 4. grudnia, 2020, 00:20

Dodano: 2012-07-20 21:27, Autor: redakcja, Kategoria: Gry, Liczba wyświetleń: 2476

A A A

Risky Woods - recenzja

Mikołaj "Moskic153" Małkiewicz i Kamila "DelmaxD" Jamrozińska przygotowali recenzję klasycznej amigowej platformówki Risky Woods. Zapraszamy do lektury!


Dodaj komentarz

Ankieta: Amiga - do kogo masz obecnie największe zaufanie? «»
Jak co roku w grudniu pytamy Was o to do kogo macie obecnie największe zaufanie w naszym, amigowym środowisku - ankieta ma dwa etapy, w pierwszym należy wskazać konkretną osobę, a w drugim firmę lub zespół. Można także w wolnym polu dopisać własne typy.
Ankieta aktywna do: 2020-12-16
Leon
Redaktor

komentarz #1 wysłany: 2012-07-20 22:56

No to teraz po przeczytaniu recenzji będę musiał zagrać w grę i uwolnić moich ziomali.
Przy okazji przetestuje czy podobne problemy z emulacją występują na E-UAE pod AmigaOS4.1.
No chyba, że to była wina wolnego peceta, którego użyłeś do emulacji.

Odpowiedz

Moskic
Redaktor

komentarz #2 wysłany: 2012-07-20 23:52 w odpowiedzi na komentarz #1

W sumie to mogła być też wina monitora

Odpowiedz

SZAMAN
Redaktor

komentarz #3 wysłany: 2012-07-21 07:16

Warto jeszcze dodac, ze gre wydala firma Electronic Arts i byla dostepna takze na inne plaformy PC, SEGA i ATARI. Ciekawe, czy amigowa wersja jest najlepsza?

Odpowiedz

Łukasz Jeglorz
Czytelnik

komentarz #4 wysłany: 2012-07-21 17:18 w odpowiedzi na komentarz #3

Od wersji pecetowej dzieli ją lata świetlne. Wogóle gra jest znakomita.

Odpowiedz

Michał Marek
Czytelnik

komentarz #5 wysłany: 2012-07-21 18:00 w odpowiedzi na komentarz #3

Technicznie, wersja amigowa jest zdecydowanie najlepsza. Niestety, grywalnościowo jest raczej kiepsko - źle zbalansowano poziom trudności, i gra zamiast dawać satysfakcje jedynie frustruje..... Jeśli ktoś chce zagrać, to wybór jest jeden - Mega Drive. Niestety.

Odpowiedz

Moskic
Redaktor

komentarz #6 wysłany: 2012-07-21 22:36 w odpowiedzi na komentarz #5

Mi się udało ukończyć bez kodów , ale fakt gra jest trudna

Odpowiedz

Moskic
Redaktor

komentarz #7 wysłany: 2012-09-04 19:27

Miło mi donieść że po zainstalowaniu nowszej wersji WinUAE skończyły się rozjazdy grafiki Przynajmniej u mnie.

Odpowiedz

AmigaOS.pl
Polecamy
Najpopularniejsze
eXec blog

Świat poza Amigą: